DE VÂNZARE 4 camere, Port El kantaoui, Sousse, Tunisia, Tantana Sousse 4022

DE VÂNZARE - Cod. 26399

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 400 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 280

Aceste proprietăți au fost reduse de la GBP 580000 lire sterline pentru a GBP 450.000 de o vânzare rapidă. Proprietățile de lux includ un 200m2 Penthouse de proprietate pe malul mării la etajul 3, plus 4 terase frumoase, cu vedere completă la mare. Există, de asemenea, un apartament 80m2 un dormitor alaturat inclus, plus un balcon și o terasă cu vedere la mare. Există, de asemenea, o terasă pe acoperiș cu care se confruntă 600m2 mare uimitoare.

Proprietatea se află în, probabil, cea mai buna locatie din Tunisia și este o frumoasă plimbare 3 km de plajă de la portul El Kantaoui. Plaja este la câțiva kilometri de plaja cu nisip alb, moale, de-a lungul mai frumos întindere a mării Meditterean. Doar off-shore sunt recifele de corali cele mai fabuloase pentru a fi explorate în același timp snorkling.

Am trăit în această casă fabulos foarte fericit timp de trei ani. Cartierul este autentic tunisian, prietenoasă și primitoare. Este foarte tragic ceea ce sa întâmplat în acest an, dar poporul tunisian sunt puternice și timpul va vindeca în cele din urmă aceste răni și Tunisia va avea efecte mai puternice decât oricând. Viva Tunisia

Există magazine, restaurante și baruri toate la câțiva pași și există o mulțime de a face cu sporturi nautice, ciclism quad, pescuit, parapanta, golf etc, pentru a vă ocupat.

Vremea este, probabil, cel mai bun an Anywhere vreme în jurul în lume, cu soare în fiecare zi a anului. Temperaturile sunt mai calde decât Florida, dar fără umiditatea și ploaia. Temperaturile apei sunt mai calde decât Golful Mexic și toate acestea este la numai 2 ore de la Londra Gatwick, 3 ore de la Dublin și 3 ore de la Dubai.

Există trei aeroporturi internaționale, Tunis Carthage 1.5 oră, Enfidha și Monastir ambele 30 de minute de proprietate.

Proprietatea este oferit cu opțiunea de complet mobilate, cu mobilier personalizat realizat manual de-a lungul. Există, de asemenea possability de achiziționarea unui VW Jetta (2009). Există două locuri de parcare, care vin cu această investiție.

Aceste proprietăți oferă o reducere de preț de investiții care ar trebui să ofere un randament semnificativ asupra investițiilor pe termen scurt relativily. Este de așteptat că vor exista petrol și gaze de explorare semnificative în largul coastei de Sousse și această proprietate ar fi ideal pentru inchirieri executivi sau Închirieri vacanță.

Aceasta este o dată într-o oportunitate de viață de a deține astfel de 2 penthouse-uri magnifice pe malul mării, suntem fără tragere de inimă a lăsa să trăiască în Australia cu fiul nostru, care este întemeierea unei familii și vrea bunici implicate. Suntem fericiți să se întâlnească cu cumpărători potențiali pe site-ul pentru aparițiile. Vorbim limba engleză, dar putem aranja pentru traducători în franceză, germană sau Aribic, dacă este necesar. Bon Chance

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB